Cursus reanimatie/AED volwassenen

Bij voldoende interesse starten we dinsdag 4 april met een cursus EHBO aan kinderen (EHAK).

Heeft u interesse voor een van onze cursussen, laat het ons weten via ons contactformulier.

EHBO-vereniging Kralingseveer

Met kennis van EHBO op zak ben je in staat op verantwoorde wijze eerste hulp te bieden als je getuige bent van een ongeval. Met ongevallen bedoelen we alles van een eenvoudige splinter tot een hartstilstand. Als geoefend EHBO’er weet je wat je zelf kunt en wat niet, wanneer je naar een huisarts moet verwijzen en wanneer je 112 moet/mag bellen.

Na het volgen van de cursus leg je een examen af om te laten zien dat je competent bent om als EHBO’er zelfstandig hulp te kunnen bieden.

Als je eenmaal het diploma gehaald hebt ben je uiteraard van harte welkom je aan te sluiten bij onze vereniging. Naast de herhalingslessen draaien we ook regelmatig EHBO-diensten bij evenementen. Kijk gerust eens op onze Facebookpagina om een indruk te krijgen!

De prijs van een beginnerscursus is € 249,-. Hierbij zijn het Oranje Kruisboekje en het examen inbegrepen, dus geen bijkomende kosten.

Tijdens de lessen houden wij ons aan het Brancheprotocol EHBO/Reanimatie, Gezondheidscheck bij binnenkomst, dragen van handschoenen en gebruik/schoonmaken van (eigen) materiaal en de handhaving van 1,5 meter
Tijdens de Reanimatieles en competentietest is beademen is niet verplicht,
volgens de Covid regels zullen er extra poppen, longen, gezichtsmaskers en schoonmaakmiddelen aanwezig zijn.

Kijken helpt niet. Hulp verlenen wel !!!